Behandlings lyd cd til hunde

Sidst opdateret af .

Behandlings lyd cd til hunde

Behandlings lyd cd til hunde

der er bange for fyrværkeri, torden og skud, denne cd tager højde for disse lyd, og der er lave lyd spor der er optaget særligt lav, samt en beskrivelse inden i cd, hvordan man arbejder med denne cd.Det har jeg også skrevet på denne side, så man ved hvad der skal til af arbejde inden man anskaffer sig en lyd cd.

Prisen

er 199,00 kr.+fragt 25 kr.
For at være helt sikker på at man gør det rigtig, så er der en nummer liste bag på coveret, så man kan læse hvilken rækkefølge man skal afspille nummerne i.
Behandlings lyd cd til hunde
Behandlings lyd cd til hunde

Betal med MobilePay

mit nummer er 50 48 49 59 i alt 224 kr, betaler man på denne måde, så husk at sende en sms med navn og adresse, samt hvilken lyd cd du ønsker, eller har jeg ingen mulighed for at sende lyd cd’en.

Behandlings lyd cd til hunde

Betal med Swipp

mit nummer er 50 48 49 59 i alt 224 kr for lyd cd, det er inkl. porto.

Husk at vis du betaler med Swipp, så sms din adresse,samt hvilken cd det er du ønsker, så jeg ved hvor jeg skal sende lyd cd’en til hunde hen

Sådan arbejder du med din hund (behandlings cd)

De 10 min. fyrværkeri lydene varer

skal hunden samtidig beskæftiges med noget den holder af f.eks. lege, søge efter mad eller lave sjove samarbejdsøvelser. Hunden vil være mindre tilbøjelig til at være opmærksom på lydene, når man

afleder dens opmærksomhed

, og samtidig vil hunden få nogle positive erfaringer fra oplevelsen med fyrværkeri støjen. Disse erfaringer virker som referencer for hunden .Hunden vil genkalde sig den følelse, den forbandt med lyden.

Det er vigtig at behandlingen strækker sig over et stykke tid

, derefter skal man tage en ghettoblaster med ude for, for at lave behandlingen der, så man gradvis flytter væk fra de trykke rammer, som hjemmet er.

For at opnå et godt resultat

, er det endvidere nødvendigt, at træne med rigtigt fyrværkeri senere i træningsforløbet. Først i dagslys med fyrværkeriet på lang afstand og med vinden i ryggen, derefter gradvist tættere på, med forskellig vindretning og i mørke.

Når skaden er sket

, så kan Behandlings lyd cd til hunde hjælpe
I denne sammenhæng har vores egen adfærd også betydning for udfaldet af træningen. Hundeejeren skal derfor også lære at håndtere og aflede hundes opmærksomhed under fyrværkerie lydende. Denne form for indlæring er tidskrævende, og man skal påregne ca. 3 måneders struktureret træningstid for at opnå et godt resultat.

Behandlings lyd cd til hunde, så din und kan komme af med sin forbi

Print Friendly, PDF & Email
Share

2 thoughts on “Behandlings lyd cd til hunde

Comments are closed.