Dyrlæger

Sidst opdateret af .

Dyrlæger

Dyrlæger og adfærdsbehandler :

Denne side er lave til hunde behandler og dyrlæger, der er en anden type cd (Til familiehunden) længer nede på denne side

Behandlings lyd cd til hunde der er bange for fyrværkeri,

torden og skud, denne cd tager højde for disse lyd, og der er lave lyd spor der er optaget særligt lav, samt en beskrivelse inden i cd, hvordan man arbejder med denne cd.

Det har jeg også skrevet på denne side, så man ved hvad der skal til af arbejde inden man anskaffer sig en lyd cd.

Prisen er 1275,00 kr. for 10 stk, her er i regnet 75 kr. til fragt husk at skrive adressen på. Denne pris gælder kun Dyrlæger
For at være helt sikker på at man gør det rigtig, så er der en nummer liste bag på coveret, så man kan læse hvilken rækkefølge man skal afspille nummerne i.

Sådan arbejder du med din hund (behandlings cd)

De 10 min. fyrværkeri lydene varer, skal hunden samtidig beskæftiges med noget den holder af f.eks. lege, søge efter mad eller lave sjove samarbejdsøvelser. Hunden vil være mindre tilbøjelig til at være opmærksom på lydene, når man afleder dens opmærksomhed , og samtidig vil hunden få nogle positive erfaringer fra oplevelsen med fyrværkeristøjen. Disse erfaringer virker som referencer for hunden .Hunden vil genkalde sig den følelse, den forbandt med lyden.

Dyrlæger og adfærdsbehandler :

Det er vigtig at behandlingen strækker sig over et stykke tid, derefter skal man tage en ghettoblaster med ude for, for at lave behandlingen der, så man gradvis flytter væk fra de trykke rammer, som hjemmet er.

For at opnå et godt resultat,

er det endvidere nødvendigt, at træne med rigtigt fyrværkeri senere i træningsforløbet. Først i dagslys med fyrværkeriet på lang afstand og med vinden i ryggen, derefter gradvist tættere på, med forskellig vindretning og i mørke.

Når skaden er sket

I denne sammenhæng har vores egen adfærd også betydning for udfaldet af træningen. Hundeejeren skal derfor også lære at håndtere og aflede hundes opmærksomhed under fyrværkerie lydende. Denne form for indlæring er tidskrævende, og man skal påregne ca. 3 måneders struktureret træningstid for at opnå et godt resultat.

Du bør tage kontakt med en dyrlæge, der har erfaring med adfærdsbehandling af hunde. Her kan du få god vejledning, og hunden kan evt. samtidig få understøttende medicinsk behandling.

Denne information er hentet hos behandler (Nettet), og udbyderen af denne cd kan på ingen måde drages til ansvar såfremt man ikke opnår det ønsket resultat

Dette følger med når du køber en behandlings lyd CD til hunden

Introduktion

Hvad er angst?

Hvad er en lydfobi?

Hvornår er angst et problem?

Hvad er en fobi?

Hvilke lyde medfører oftest en fobi hos hunde?

Betydningen af miljøet

Anvendelse af CD`en

Lyde der er på denne CD

Søg professionel hjælp

Forfatteroplysninger

Kontakt oplysninger

Dyrlæger og adfærdsbehandler

Lyd cd til hunde, som kan bruges af Dyrlæger og adfærdsbehandler,

den indholder 48 lyde, alle de lyde som hunden støder på, gennem sit liv,vi har lavet den så der er 10 sekunder stilhed mellem hver nummer, det er den tid det tager for hunden at falde til ro igen

Denne lyd cd er rigtig god til alle hvalpe/unghunde samt familie hunden, som skal tilvendes til lyde som den vil komme til at møde på et tidspunkt i dens liv.

Der er lavet en 10 stk pris,

der er 1275 kr i denne pris er også i regnet fragt, der udgør 75 kr.. Husk at skrive adressen og navn.
Den træning, vi anbefaler til hvalpe/unghunde, er en slags vaccination mod de fleste lyde, hunden kommer til at møde gennem sin opvækst, Træningen går ud på, at lade hunden/hvalpen få sine første, gode erfaringer med støjen under rolige og kontrollerede forhold. Hertil kan man med fordel anvendes kaarups lyd-CD med 48 forskellige lyd spor på. Denne CD kan ligeledes anvendes til lydtræning af hunde, der allerede er blevet bange for lyde, dette forsætter at det er fyrværkeri vi snakker om.

De 3 sidste spor er behandlings spor, og det er fyrværkeri, der er en lav lyd en høj og en normal, de 3 spor er på 10 minutter hver

Lyde der er på denne CD

1.Torden 2.Barn græder 3.Ko 4.Græslåmaskine 5.Vaskemaskine 6.Nytårs aften 7.Regnvejr 8.Trafik
9.Lastbil 10.Bil horn 11.Støvsuger 12.WC 13.Vækkeur 14.Skud 15.Tog 16.Hunde gøen 17.Banker på dør
18.Stranden 19.Mange mennesker 20.Båd horn 21.Kat 22.Flyver 23.Hest 24.Motorcykel 25.Knust glas
26.Hårtørrer 27.Udrykning 28.Børn leger 29.Telefon 30.Vand løber 31.Knallert 32.Ænder 33.Boremaskine
34.Motorsav 35.Nytårs aften,36 Hammer,37 Dørklokke,38 symaskine, 39.kirkeklokke. 40.grise. 41 høns 42. Bier/bisværm 43. Dør lukker 44. Får 45. Græshopper 46.fyrværkeri lav 47. fyrværkeri mellem 48. fyrværkeri høj, eller normalt

Kan bruges til alle hunde typer, unge som gamle

En vejledning i brugen af lyd CDen medfølger.

Dette følger med når du køber lyd CDen

Introduktion for Dyrlæger og adfærdsbehandler

Hvad er angst?

Hvad er en lydfobi?

Hvornår er angst et problem?

Hvad er en fobi?

Hvilke lyde medfører oftest en fobi hos hunde?

Betydningen af miljøet

Anvendelse af CD`en

Lyde der er på denne CD

Søg professionel hjælp

Forfatteroplysninger

Kontakt oplysninger

Print Friendly, PDF & Email
Share