Lyd cd til katte

Sidst opdateret af .

 

Lyd cd til katte

Lyd cd til katte

Skal man købe en katte cd, så ring 50484959.
Lyd cd til katte

Kaarup har lavet en lyd cd til katte,

den indholder 48 lyde, alle de lyde som katten støder på, gennem sit liv,vi har lavet den så der er 10 sekunder stilhed mellem hver nummer,det er den tid det tager for katten at falde til ro igen, prisen er 199 kr. Husk at skrive navn og adressen på.

Den træning, vi anbefaler til killinger/ung katte, er en slags vaccination mod de fleste lyde,

katten kommer til at møde gennem sin opvækst, Træningen går ud på, at lade katten/killingen få sine første, gode erfaringer med støjen under rolige og kontrollerede forhold. Hertil kan man med fordel anvendes kaarups lyd-CD til katte med 48 forskellige lyd spor på. Denne CD kan ligeledes anvendes til lydtræning af katte, der allerede er blevet bange for lyde, dette forsætter at det er fyrværkeri vi snakker om. De 3 sidste spor er behandlings spor, og det er fyrværkeri, der er en lav lyd en høj og en normal, de 3 spor er på 10 minutter hver Kan bruges til alle katte typer, unge som gamle En vejledning i brugen af lyd Cd’en medfølger.

Katte er deres egen herre,

så man kan ikke træne den på samme måde som en hund, det bedste og nemmeste er at afspille Cd’en når katten er lille, så det bliver lydende en narturlig del af dens liv, denne form for lyd træning, forsætter at den store kat ikke er bange for forskellige lyde, er den det, så forstærker den store kat sin angst ned til killingerne, og så opnår man ikke et godt resultat.

Det skal siges, at mig bekendt, så er det den første CD til katte, og der forlægger ingen test, på hvordan katten modtager denne form for behandling, så man er lidt på bar bund her, det er grunden til at jeg mest anbefaler den til killinger, da jeg ikke kunne finde en behandling form nogle steder, så den medsendte vejledning er til hunde, og her virker den.

Så starter man med denne CD,

så har jeg stor interesse i at høre hvordan katten modtager behandlings med Cd’en, og i er meget velkommen til at kontakte mig på telefon 55776411, eller skrive en mail via vores kontakt formular

Dette følger med når du køber lyd CDen

Introduktion Hvad er angst?

Hvad er en lydfobi?

Hvornår er angst et problem?

Hvad er en fobi?

Hvilke lyde medfører oftest en fobi hos katte?

Betydningen af miljøet

Anvendelse af CD`en

Lyde der er på denne CD

Søg professionel hjælp

Forfatteroplysninger

Kontakt oplysninger

Lyd cd til hunde

Print Friendly, PDF & Email
Share