Sidst opdateret af .

lyd cd til hunde Behandling

lyd cd til hunde Behandling

lyd cd til hunde Behandling
lyd cd til hunde Behandling

Hunde der er bange for fyrværkeri,

torden og skud, denne cd tager højde for disse lyd, og der er lave lyd spor der er optaget særligt lav, samt en beskrivelse inden i cd, hvordan man arbejder med denne cd.

lyd cd til hunde Behandling : Det har jeg også skrevet på denne side, så man ved hvad der skal til af arbejde inden man anskaffer sig en lyd cd.

Prisen er 199,00 kr.+fragt 25 kr.
For at være helt sikker på at man gør det rigtig, så er der en nummer liste bag på coveret, så man kan læse hvilken rækkefølge man skal afspille nummerne i.

Sådan arbejder du med din hund (behandlings cd)

lyd cd til hunde Behandling : De 10 min. fyrværkeri lydene varer, skal hunden samtidig beskæftiges med noget den holder af f.eks. lege, søge efter mad eller lave sjove samarbejdsøvelser. Hunden vil være mindre tilbøjelig til at være opmærksom på lydene, når man afleder dens opmærksomhed , og samtidig vil hunden få nogle positive erfaringer fra oplevelsen med fyrværkeristøjen. Disse erfaringer virker som referencer for hunden .Hunden vil genkalde sig den følelse, den forbandt med lyden.

lyd cd til hunde Behandling :

Det er vigtig at behandlingen strækker sig over et stykke tid,

derefter skal man tage en ghettoblaster med ude for, for at lave behandlingen der, så man gradvis flytter væk fra de trykke rammer, som hjemmet er.

lyd cd til hunde Behandling :

For at opnå et godt resultat,

er det endvidere nødvendigt, at træne med rigtigt fyrværkeri senere i træningsforløbet. Først i dagslys med fyrværkeriet på lang afstand og med vinden i ryggen, derefter gradvist tættere på, med forskellig vindretning og i mørke.

lyd cd til hunde Behandling :

Når skaden er sket

I denne sammenhæng har vores egen adfærd også betydning for udfaldet af træningen. Hundeejeren skal derfor også lære at håndtere og aflede hundes opmærksomhed under fyrværkerie lydende. Denne form for indlæring er tidskrævende, og man skal påregne ca. 3 måneders struktureret træningstid for at opnå et godt resultat.

Adfærdsterapipakke til hunde

Print Friendly, PDF & Email
Share