Sidst opdateret af .

Privatlivspolitik vores retnings linjer

Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

Kaarups hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger og til trafikmåling.

Ejeroplysninger Per Kaarup Fjellebrovej 14 4700 Næstved Telefon: 50 48 49 59 Email: kontakt@hundelege.dk Cookies Privatlivspolitik : En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg.

Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus. Privatlivspolitik : Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg. Sådan sletter og undgår du cookies Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering. Hvad bruger vi cookies til?

Vi anvender cookies fra Google Analytics

til at måle trafikken på websitet. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics.s her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout Privatlivspolitik : I øjeblikket bruger vi ikke Cookies, men det har vi gjort, og måske i fremtiden, vil vi gør brug af det igen, så jeg syntes at alle skal have oplyst hvordan vi arbejder med Cookies Her kan du se en oversigt over de primære cookies der anvendes på websitet: Hvis du ønsker at fjerne den cookie, der husker dig på, om du har husket at se privatlivspolitikken, skal du klikke her: Slet cookie Indsamling af personoplysninger

Privatlivspolitik : Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart,

med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn om det, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Cookie- og privatlivspolitik er udarbejdet ud fra skabelon af Minecookies.org under en Creative Commons Navngivelse 3.0 Unported License.

Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Kontakt vedr. personoplysninger Hvis du ønsker adgang til de oplysninger,

som er registreret om dig hos Kaarups, skal du rette henvendelse på info@kaarups.dk eller telefon 50 48 49 59 . Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger Ifølge persondata loven

skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet.

Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar. Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug,

dog ikke hos hos, vi sletter dem efter dit køb, Privatlivspolitik : Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden.

I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

Privatlivspolitik : I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Share

familiehunde Lyd CD

familiehunde Lyd CD :

familiehunde Lyd CDfamiliehunde Lyd CD




familiehunde Lyd CD

Kaarup har lavet en lyd cd til hunde

, det hele opstod da vi skulle købe en lyd cd som vi bruger som en del af træningen, når vi har hvalpe, vi syntes at udbuddet var så dårligt, at vi beslutte at lave en selv, den er nu kommet på gaden, den indholder 48 lyde, alle de lyde som hunden støder på, gennem sit liv,vi har lavet den så der er 10 sekunder stilhed mellem hver nummer,det er den tid det tager for hunden at falde til ro igen, prisen er 199 kr. +fragt 25 krLyd CD til familiehunde og hvalpe

Betal med MobilePay

mit nummer er 50 48 49 59 i alt 224 kr, betaler man på denne måde, så husk at sende en sms med navn og adresse, samt hvilken lyd cd du ønsker, eller har jeg ingen mulighed for at sende lyd cd’en.

familiehunde Lyd CD

Betal med Swipp

mit nummer er 50 48 49 59 i alt 224 kr for lyd cd, det er inkl. porto. Husk at vis du betaler med Swipp, så sms din adresse,samt hvilken cd det er du ønsker, så jeg ved hvor jeg skal sende lyd cd’en til hunde hen

Den træning, vi anbefaler til hvalpe/unghunde

, er en slags vaccination mod de fleste lyde, hunden kommer til at møde gennem sin opvækst, Træningen går ud på, at lade hunden/hvalpen få sine første, gode erfaringer med støjen under rolige og kontrollerede forhold. Hertil kan man med fordel anvendes kaarups lyd-CD med 48 forskellige lyd spor på. Denne CD kan ligeledes anvendes til lydtræning af hunde, der allerede er blevet bange for lyde, dette forsætter at det er fyrværkeri vi snakker om. De 3 sidste spor er behandlings spor, og det er fyrværkeri, der er en lav lyd en høj og en normal, Kan bruges til alle hunde typer, unge som gamle En vejledning i brugen af lyd Cd’en medfølger.

Lyde der er på denne CD

1.Torden 2.Barn græder 3.Ko 4.Græsslåmaskine 5.Vaskemaskine 6.Nytårs aften 7.Regnvejr 8.Trafik 9.Lastbil 10.Bil horn 11.Støvsuger 12.WC 13.Vækkeur 14.Skud 15.Tog 16.Hunde gøen 17.Banker på dør 18.Stranden 19.Mange mennesker 20.Båd horn 21.Kat 22.Flyver 23.Hest 24.Motorcykel 25.Knust glas 26.Hårtørrer 27.Udrykning 28.Børn leger 29.Telefon 30.Vand løber 31.Knallert 32.Ænder 33.Boremaskine 34.Motorsav 35.Nytårs aften,36 Hammer,37 Dørklokke,38 symaskine, 39.kirkeklokke. 40.grise. 41 høns 42. Bier/bisværm 43 dør lukker 44. får 45. græshopper 46.fyrværkeri lav 47. fyrværkeri mellem 48. fyrværkeri høj, eller normalt Dette følger med når du køber lyd Cd’en Introduktion Hvad er angst? Hvad er en lydfobi? Hvornår er angst et problem? Hvad er en fobi? Hvilke lyde medfører oftest en fobi hos hunde? Betydningen af miljøet Anvendelse af CD`en Lyde der er på denne CD Søg professionel hjælp Forfatteroplysninger Kontakt oplysninger

Lyd cd til alle hunde [Microdata – Brief]

Lyd cd til alle hunde

Af Per Kaarup

[Article body]

familiehunde Lyd CD ,den indholder 48 lyde, alle de lyde som hunden støder på, gennem sit liv, kan bruges af alle hunde, hvalpen som den gamle hunde

Share